Стало відомо, куди втекла з України співачка Maruv, яка замовчує напад РФ

фото з відкритих джерел

Судячи з геовідмітки, співачка знаходиться на курорті в Омані

Співачка Maruv, яка замовчує напад РФ на Україну, а до війни активно будувала кар'єру в Росії, вперше за довгий час вийшла на зв’язок у соцмережі. На її сторінці в Інстаграм з'явилися сторіс з геолокацією.

Судячи з геовідмітки, співачка знаходиться на курорті в Омані. Ця держава розташована в Південно-Західній Азії і межує з Саудівською Аравією, ОАЕ та Єменом. З кадрів, які публікує Maruv, видно, що там вона займається боксом, грає у баскетбол, пише нові пісні та просто відпочиває біля басейну.

Нагадаємо, на початку червня минулого року «Главком» писав, що Maruv помітили в одній із приватних клінік Києва. Артистку сфотографували у коридорі медичного закладу. Maruv сиділа на колясці, а супроводжував її чоловік та директор за сумісництвом Олександр Корсун. Співачка була вагітна первістком. Артистка не стала розкривати стать дитини, проте зізналася, що народжувати їй влітку.

Після пологів чоловік артистки на писав в соцмережі, що дружина з дитиною знаходиться «в безпечному місці». Співачка не розсекречувала своє місцезнаходження.

Читайте також: Українці закликали не давати фільму з Томом Крузом «Оскар» через зв'язок з російським олігархом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: