Кейт Уінслет зізналася, що грала в постільних сценах з Леонардо Ді Капріо під наглядом чоловіка

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

На момент зйомок спільного фільму актриса була одружена з режисером картини

Голлівудські актори Кейт Вінслет та Леонардо Ді Капріо є одним із найпопулярніших кінематографічних дуетів у Голлівуді. Вперше вони прославилися завдяки ролям Джека та Роуз у культовому фільмі Джеймса Кемерона «Титанік», який вийшов у 1997 році. Ще однією спільною роботою відомих акторів стала «Дорога змін» режисера Сема Мендеса.

Тоді актори постали в ролі подружжя, яке живе в 50-х роках минулого століття. У драмі є і сцени інтимної близькості героїв. На момент зйомок фільму актриса була одружена з режисером картини. Кейт погодилася знятися в постільних сценах із Леонардо, але визнала, що це було ніяково, оскільки там був присутній Мендес.

«Це було щось на кшталт: «Добре, мій чоловік там». Було трохи дивно, – розповідає Уінслет.

Леонардо додав, що вона показала себе неперевершеним професіоналом, зігравши Ейпріл. Ця роль принесла їй премію «Золотий глобус» у 2009 році.

Кейт закохалася в Сема після першого шлюбу з Джимом Тріплтоном, від якого вона має 21-річну дочку Мію. Уінслет і Мендес розлучилися 2010-го після семи років роману. Вони мають 19-річного сина Джо. Колишнє подружжя підтримує теплі стосунки.

Раніше «Главком» писав, що Кейт Уінслет зворушила мережу, підтримавши недосвідчену журналістку під час інтерв'ю.

Читайте також: Зірка «Зважених та щасливих» та екс-дружина боксера Узелкова розсекретила нового коханого

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: