Данилко показав, чим займається з «мамою» на гастролях

Данилку прилетіло від шанувальників за фото мами Сердючки
фото з відкритих джерел

Судячи з локації, Данилко з Інною Білокінь, яка грає маму Сердючки, знаходяться в Молдові

Артист Андрій Данилко на своїй сторінці в Інстаграм розмістив добірку знімків, які зроблені під час переїздів на концерти. Судячи з локації, Данилко зі своєю колегою по сцені Інною Білокінь, яка грає маму Сердючки, знаходяться в Молдові.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от VERKA SERDUCHKA OFFICIAL (@v_serduchka)

На світлинах Данилко з Білокінь роблять «качечки» з паперових стаканчиків, відпочивають у авто і навіть цілуються.  «Кишинів, ми вже готові! Концерт уже завтра о 19.00 у Palatul National «Nicolae Sulac», – підписав фото Данилко.

Раніше «Главком» писав, що Данилку прилетіло від шанувальників за фото мами Сердючки. Андрій привітав подругу з днем народження постом в соцмережі, в якому розмістив дві світлини – Інна на сцені та в реальному житті.  На головному фото Білоконь позує у сценічному образі – у білій хустці та окулярах, а на другому знімку її обличчя з яскравим макіяжем показано великим планом. «Учора наша іменинниця відсвяткувала свій день народження. Любимо, цілуємо, обожнюємо», – підписана публікація.

Шанувальники  артистів бурхливо відреагували на фото: «Яка вона красива», «Краса на всі часи», «Яка красуня ховається за цією милою бабусею», «Файна дівка», «Вона така молода».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: