Джамала налякала охорону Байдена: подробиці зустрічі співачки з президентом США

Співачка Джамала, що нині знаходиться в Америці
фото з відкритих джерел

Співачка розповіла деталі важливої зустрічі: Особисто сказав, на вушко

Співачка Джамала в рамках візиту до США зустрілася з президентом Джо Байденом та першою леді Джилл Байден. Про подробиці важливої зустрічі виконавиця розповіла в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини».

«Я йому подякувала. Тому що я знаю, що він, як ніхто, відчуває Україну, відчуває наш біль, знає про що всі наші потреби. Після нашої розмови у мене виникло абсолютне розуміння, що ми переможемо. Я не можу вам сказати всіх речей. Але точно була надія. Так, це мені Байден сказав. Особисто сказав, на вушко. Після того, як він почув, що я з Криму, він сказав… Він обійняв мене так міцно, що аж охорона підійшла, злякалася», – зізналась Джамала.

Раніше «Главком» писав, що співачка Джамала, що нині знаходиться в Америці, зізналася на своїй сторінці в соцмережі, навіщо насправді приїхала до США.

«Нарешті можу з вами поділитися деталями мого візиту в Штати, тому що до цього івент мав бути сюрпризом абсолютно для всіх. Я була запрошена заспівати легендарну пісню «Walk On» групи U2 разом із Хозіером (ірландська суперзірка – ред.) та Бренді Карлайл (американська фольк-рок-співачка – ред.) на головній події року в Америці – 45th Annual Kennedy Center Honors. Мені випала честь розділити сцену з беззаперечними легендами музичної історії, виконуючи хіт феноменального гурту U2. Назавжди запам'ятаю слова Bono: «Коли слухав твій спів – відлетів у космос». Зізнаюся, під час виконання я почувалася так само», – написала співачка. Артистка додала, що подія з її виступом транслюватиметься на телеканалі CBS 28 грудня.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: