Співак Alekseev заявив, що і надалі співатиме російською

фото з відкритих джерел

Виконавець пояснив, чому не відмовлятиметься від хітів, які написані мовою агресора

Співак Alekseev в інтерв'ю телеканалу UA24.tv у Польщі заявив, що не відмовлятиметься від своїх пісень, які написані російською мовою. Однак нових композицій мовою агресора, за словами виконавця, в його репертуарі більше не буде.

«З цього моменту і назавжди пісні російською я вже писати не буду. Але ті композиції, які полюбила багатомільйонна публіка і які розуміють у Казахстані, Литві, Латвії, Естонії та в дуже багатьох містах, де є наша діаспора та російськомовні люди, які не підтримують війну, інша справа. У мене є багато популярних пісень російською мовою, і відмовлятися від них я не буду», – каже Alekseev.

«Деякі з них навіть набули нових сенсів. Я не можу відмовитися від цих пісень, бо вони хоч і написані російською, але вони – про наше сьогодення. Думаю, запитань з цього приводу ні в кого не буде, бо всі знають, яку сторону я зайняв у цій війні», – додав артист.

Раніше «Главком» писав, що співак Alekseev дуже ніжно виконав гімн України на футбольному заході в Ужгороді. Відео виступу артист виклав на своїй сторінці в Інстаграмі. «Співав наш гімн для великої аудиторії – це неймовірна честь, адже ще з дитинства кожен мій день у школі розпочинався саме з нього. Тому коли дізнався, що маю нагоду виконати його на церемонії відкриття благодійного матчу, дуже зрадів», – зізнався виконавець.

Читайте також: Відома українка випустила пісню, в якій прославляє російських окупантів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: