Співачку Мадонну не впізнали на «Греммі»: що сталося

фото з відкритих джерел

В реальному житті та на світлинах, як виявилося, дві різні людини

У мережі обговорюють появу співачки Мадонни на церемонії вручення премії «Греммі». Шанувальники артистки шоковані: впізнати виконавицю було непросто, оскільки на фото, які можна побачити у її соцмережах, вона виглядає зовсім інакше.

«Це Мадонна? Це просто не може бути вона», «Якби не оголосили, що це Мадонна, я так і не зрозуміла б, хто ця людина, яка виступає на «Греммі», «Мадонна добре виглядає для свого віку... якби вона була 2 700-річним вампіром, який їсть живцем немовлят та дрібних тварин»,  – пишуть інтернет-користувачі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Madonna (@madonna)

Нове обличчя Мадонни обговорюють і в телеграмі: «В мережі багато хто в шоці від нового «гумового» обличчя Мадонни з церемонії. Але змінилася Медж не в один день І лице якраз таки старе (хоч би як двозначно це звучало). Просто співачка настільки радикально фотошопить себе в соцмережах, стираючи собі фільтрами років 30, що різниця з реальністю потім занадто б'є в очі».

Тим часом під час церемонії Мадонна виголосила зі сцени промову, яку присвятила всім «порушникам спокою»: «Я тут, щоб подякувати всім бунтівникам, які прокладають новий шлях і приймають на себе удари за це. Ви повинні знати, що ваша безстрашність не залишиться непоміченою».

Читайте також: Шанувальники Білик показали, як її «підсиділа» Мадонна

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: