Kalush Orchestra змінили імідж: чи залишилася рожева панама у Псюка (фото)

Ще одним сюрпризом стала прем’єра нового англомовного треку
Фото: прес-служба

В учасників гурту тепер схожий орнамент в одязі

Переможці Євробачення-2022 український гурт Kalush Orchestra завітав до Франції з концертом. Виступ відбувся у Парижі напередодні нового туру Америкою та участю на престижному фестивалі SXSW (South by Southwest) в місті Остін, штат Техас, який розпочнеться вже у березні.

Під час концерту в паризькому Cabaret Sauvage, Kalush Orchestra з’явилися на сцені у нових костюмах. Гурт вирішив більш осучаснити свої образи, але в той же час лишити традиційні українські елементи, що є візитівкою гурту. До прикладу сопілкар Тимофій Музичук змінив гуцульський стрій на стилізовану орнаментом куртку та шапку. Лідер гурту Олег Псюк також зняв кептар та одягнув стилізовану орнаментом сорочку. Вцілому, в учасників Kalush Orchestra тепер в усіх схожий орнамент в одязі.

Ще одним сюрпризом для відвідувачів концерту стала прем’єра нового англомовного треку, вихід якого Kalush Orchestra анонсували разом з кліпом вже 3 березня. Це стане першою англомовною роботою гурту.

Додамо, у березні гурт відвідає нові міста Америки, де планує виступити: Клівленд, Огайо (9 березня), Орландо, Флорида (10 березня), Детройт, Мічиган (11 березня), Атланта, Джорджія (12 березня) та Остін, Техас (16 березня).

Читайте також: Гаррі Стайлз хильнув алкоголю з кросівка прямо на сцені: відео стало вірусним

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: