Співачка Tayanna, брат якої втік до Москви, вразила зізнанням: Виплакала всі сльози

Співачка з братом та мамою
фото з відкритих джерел

Влітку в інтерв'ю Tayanna заявила, що її брат «розірвав усі зв'язки» з Росією

Співачка Tayanna на своїй сторінці в Інстаграм виклала допис, в якому зізналася, яким непростим видався для неї рік.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от TAYANNA (@tayanna_reshetnyak)

«Це була пральна машинка, центрифуга, цунамі, ураган, землетрус і майже атомний вибух. Я виплакала всі сльози, які назбирала за 38 років. Я молилась стільки скільки ніколи не молилась. Я так надивилася всередину себе, що хотіла втікти від себе і їздила пів року світами тікаючи. Але від себе не втечеш!», – написала виконавиця.

«Зрозуміла, що все в житті циклічно, все уроки, все не просто так і все для того, щоб більше не бути таким як був вчора. Все нове це про любов до себе про повагу, про прийняття, і віддавання, і доброту, і щедрість і не зацикленість на собі. Людині потрібні люди. І коли ти подивишся на тих людей, які біля тебе, ти побачиш яка ти людина», – додала Тетяна Решетняк.

Нагадаємо, рідний брат артистки у розпал війни продовжує працювати в Росії.  Міша Марвін переїхав до Москви у 2015 році, тоді ж розпочав співпрацю з російським лейблом Black Star. Коли розпочалося велике вторгнення, артист виїхав із Росії. У березні Марвін написав два пости з осудом війни в Україні, яких зараз на його сторінці немає. Залишилося лише фото зі сестрою та мамою з нейтральним підписом «Перевірено. Ми разом. Найближчі, найважливіші для мене люди». На початку травня співак написав, що припинив співпрацю з російським лейблом і надалі буде випускати пісні під ім'ям Міша М. Влітку в інтерв'ю Tayanna заявила, що її брат «розірвав усі зв'язки» з Росією. Однак восени чоловік повернувся в Росію.

Уродженець Чернівців, співак Міша Марвін (справжнє ім'я Михайло Решетняк), який продовжує будувати кар'єру в Росії, стикнувся з несподіваними труднощами: його концерти скасовують в Росії, заради якої він зрадив Батьківщину.

Читайте також: Полякова назвала прізвище людини, яка вижила Ані Лорак з України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: