У мережі з'явилося відео, як Жан-Клод Ван Дамм на Закарпатті гучно вигукує «Слава Україні!»

фото: скріншот відео

Американський актор Жан-Клод Ван Дамм відпочиває на Закарпатті у Деренівській Купелі

Знаменитий голлівудський актор Жан-Клод Ван Дамм, який засвітився у вихідні в Ужгороді, зустрівся з нашими захисниками. Відео зустрічі з’явилося в телеграм-каналі активіста Сергія Стерненка. У ролику Жан-Клод Ван Дамм стоїть в оточенні наших військових і разом з ними гучно вигукує «Слава Україні!».

Нагадаємо, американського актора Жана-Клода Ван Дамма було помічено в одній із приватних закарпатських клінік. Сайт «Главком» зателефонував до медзакладу «Закарпатська Ендоклініка», там підтвердили візит актора, але за подробицями порадили звертатися до лікаря, яка консультувала артиста. Однак та відмовилася розголошувати подробиці візиту. Тим часом, інший лікар клініки – Михайло Єршов на своїй сторінці у Фейсбук опублікував спільне фото з актором. Згодом медик видалив фото, однак воно вже «гуляє» соцмережею.

Пізніше з’явилася інформація, що Жан-Клод Ван Дамм відпочиває на Закарпатті у Деренівській Купелі. На фото актор зображений у українському національному вбранні – вишиванці і в обіймах українок. «Відрадно, що в такий нелегкий для України та українського бізнесу час – він обрав відпочинок саме в Деренівській Купелі. Наразі голлівудський актор готується до знімального процесу. Чим Жан-Клод тут займався? Як і кожен гість, що завітав у Деренівську Купіль – насолоджувався затишком і спокоєм дендропарку, відновлював сили в Оздоровчому центрі «Ірис», займався у тренажерній залі, пив кремнієву деренівську воду у бюветі та ознайомився з багатовіковою історією Деренівської Купелі в галереї історії, що на території курорту. Раді, що час, проведений тут Жан-Клоду сподобався», – йдеться в повідомленні.

Як відомо, Жан-Клод Ван Дамм понад 10 років зустрічається з українкою Оленою Каверіною. Офіційно артист одружений із американкою Гледіс Португез. Відносини актора та українки можна назвати однією з найзагадковіших та найтаємничіших історій кохання. Також не секрет, що Жан-Клод Ван Дамм весь цей час дуже лояльно ставився до Путіна та перебуває у гарних стосунках із Кадировим. Які в них зараз взаємовідносини – невідомо.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: