Софія Ротару вперше за тривалий час засвітилася у соцмережах (фото)

Ротару показала світлину, на якій позує на тлі поля в хустинці та сонцезахисних окулярах
фото: скріншот

Ротару вперше за останній рік показала обличчя у соцмережах

Знаменита українська співачка Софія Ротару вперше за останній рік показала обличчя у соцмережах. Артистка привітала сина, Руслана Євдокименка, з днем народження. Чоловіку виповнюється 53 роки. Фото співачка виклала в Instagram.

Софія Ротару привітала сина, Руслана Євдокименка з днем народження
Софія Ротару привітала сина, Руслана Євдокименка з днем народження
фото: скріншот

На знімку Ротару позувала на тлі поля в хустинці та сонцезахисних окулярах. Син зірки постав у солом'яному капелюху та сірій футболці.

«З днем народження!» – лаконічно підписала світлину жінка.

Нагадаємо, на початку березня на кордоні з Молдовою, біля міста Могилів-Подільський затримали вісім українців призовного віку. Чоловіки намагалися незаконно перетнути кордон України на човні у супроводі поводиря. Серед затриманих виявилися Руслан і Анатолій Євдокименко – син і онук співачки Софії Ротару. Після інциденту ні про сина, ні про онука Ротару не було нічого чутно. Згодом Анатолій виклав кілька знімків у соцмережі, з яких можна було зробити висновок, що йому таки вдалося якимось чином втекти за кордон. «Главком» писав, що ймовірно 28-річний Анатолій Євдокименко виїхав з України до Франції.

До слова, латвійська співачка Лайма Вайкуле раніше повідомляла, що Софія Ротару перебуває за кордоном у «безпечному місці».

Вчора Ротару, яка рідко з'являється у своїх соціальних мережах, привітала українців з Днем прапора України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: