Слава Дьомін пояснив, чому Влад Яма образився на нього і заблокував в соцмережах

Слава Дьомін та Влад Яма
фото колаж

Стосунки Слави Дьоміна з Владом Ямою змінилися після того, як ведучий зробив інтерв'ю з Максом Чмерковським, який також проживає в Америці

Ведучий Слава Дьомін розповів про можливу причину, через що на нього міг образитися та заблокувати хореограф Влад Яма.

Рік тому Слава Дьомін проводив інтерв'ю з Владом Ямою, під час якого хореограф вперше зізнався, що разом із сином і дружиною виїхав до США після повномасштабного вторгнення. Після цього знаменитості ще продовжували підтримувати зв'язок.

Ситуація змінилася, коли Слава Дьомін записав інтерв'ю з хореографом Максом Чмерковським, який також проживає в США. Про це ведучий розповів у своєму подкасті Stand up Battle Club.

Ведучий Слава Дьомін розповів, що інтерв'ю з хореографом Владом Ямою відбулося майже рік тому, і під час цієї зустрічі вони нормально спілкувалися. Однак, після того, як Дьомін зробив інтерв'ю з Максом Чмерковським, який також проживає в Америці, все змінилося.

«За фактом він же ж мене заблокував, я вже потім зрозумів, лише після того, як я зробив інтерв'ю з Максом Чмерковським, який в Америці. І просто у нього запитав: «Як ти ставишся до тих чоловіків, які виїхали. Зокрема там Влад Яма». І, мені здається, що після цього Влад мене заблокував, образився. Це його справа», - прокоментував Дьомін.

Ведучий намагався розібратися в ситуації і надіслав Ямі голосове повідомлення, проте не отримав на нього відповіді.

Раніше повідомлялося, що хореограф Влад Яма з початку повномасштабної війни Росії проти України жив у США, а нещодавно повернувся до Києва. Танцюрист розмістив в Instagram фото з лаконічним підписом: «Вдома».

До слова, хореограф Влад Яма, який з початком повномасштабної війни з дружиною і сином виїхав до США, виявляється, має борг

Читайте також: Влад Яма показав, як весело погульбенив в США на вечірці з російською назвою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: