В США розпочався конкурс двійників відомого американського письменника (фото)

Триденний конкурс двійників проходить в улюбленому закладі письменника – Sloppy Joe's
фото: AP

Сьогодні 124-та річниця з дня народження американського письменника і журналіста Гемінґвея

Майже 140 бородатих чоловіків, схожих на Ернеста Гемінґвея, зібралися на острові Кі-Вест у Флориді де в 1930-і роки жив і працював письменник, щоб позмагатися у конкурсі його двійників. Про це повідомляє Associated Press.

Зазначається, що цей конкурс є основною особливістю фестивалю «Дні Гемінґвея», на якому вшановують літературний талант і авантюрне життя знаменитості.

Триденний конкурс двійників проходить в улюбленому закладі письменника – Sloppy Joe's, де він часто проводив час з місцевими та літературними друзями.

Під час змагань з подібності, учасники по черзі виступають і дефілюють сценою бару. Переможця конкурсу буде визначено у суботу ввечері за результатами оцінок суддівської колегії, до складу якої входять попередні переможці.

Нагадаємо, народна депутатка України та заступниця голови Комітету Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Мар'яна Безугла розповіла, про що пише книгу.

До слова, український воєначальник, генерал та головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний зʼявився у новому образі з цікавим посланням для росіян.

Читайте також: Землю накрила потужна сонячна буря: скільки триватиме

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: