Дівчина Бреда Пітта познайомилася з його дітьми та розлучається з чоловіком

Бред Пітт та Інес де Рамон почали зустрічатися у листопаді минулого року
фото з відкритих джерел

Обранка Бреда молодша за нього рівно на 30 років

Голлівудська зірка Бред Пітт познайомив свою дівчину Інес де Рамон з деякими зі своїх дітей. Про це повідомляє видання Daily Mail із посиланням на близького друга актора.

Пітт також підтримує нову подругу на тлі розлучення: зараз Інес де Рамон розлучається з чоловіком, зіркою «Щоденників вампіра» Полом Уеслі. Про розставання вони оголосили ще минулого року.

У самого Пітта теж все ще не завершено скандальне розлучення з Анджеліною Джолі. Співрозмовник видання стверджує, що Інес та Бред «насправді зблизилися через розлучення і налаштовані дуже серйозно».

За словами інсайдера, Бреду Пітту «плювати», що Анджеліна Джолі думає про його нові відносини. «Йому начхати, що думає Енджі, він хоче, щоб вона знала, що він щасливий з іншою», – повідомило джерело Daily Mail. Бред Пітт, за словами його друга, зараз почувається набагато краще, ніж у шлюбі з Анджеліною: «Відносини Бреда з Енджі були катастрофою, а з Інес все навпаки. У ній немає драми, вона дуже стримана»

Бред Пітт та Інес де Рамон почали зустрічатися у листопаді і з того часу проводять багато часу разом. Свій день народження Пітт в кінці грудня актор відсвяткував разом із новою подругою. Обранка Бреда молодша за нього рівно на 30 років. Але така різниця у віці анітрохи не бентежить пару.

Читайте також: Стівен Кінг емоційно прокоментував приїзд Байдена в Київ: Говоріть, що хочете

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: