Соліст гурту Modern Talking розкритикував санкції проти Росії. Кличко йому різко відповів

Музикант поставив під сумнів санкції проти режиму Путіна
фото з відкритих джерел

Дітер Болен скиглить, що тепер Європа має терпіти холоди

Відомий німецький продюсер Дітер Болен, якого українці знають як колишнього учасника гурту Modern Talking, розкритикував санкції проти Росії. Музикант поставив під сумнів санкції проти режиму Путіна і назвав заходи уряду Німеччини щодо боротьби з енергетичною кризою «викрутасами». Виступив він ще наприкінці серпня, але відео стало вірусним у соцмережах лише днями, повідомляє ресурс Aussiedlerbote.

У ролику продюсер Дітер Болен каже, що коли йдеться про політику, у людей завжди є «різні думки». Проте, заявив він, якби країни Заходу не вводили санкції проти Росії після початку війни в Україні та політики «розумно» сіли б за стіл переговорів, то не треба було б робити «викрутаси» у боротьбі з енергетичною кризою. «Тепер ми повинні терпіти холоди, тепер ми повинні робити те й те. На мій погляд, це все відстій», – скиглить Болен.

У соціальних мережах багато користувачів розкритикували ці заяви продюсера Болена. В тому числі Володимир Кличко. «Вам, Дітере Болен, байдуже, що в нашій країні гинуть люди? Хіба вас не хвилює, що Путін хоче знищити нашу країну? – написав Кличко. –Як ви взагалі можете думати про те, щоб надалі співпрацювати з цією країною?».

Також у своєму дописі він закликав виступати проти тих, хто «піддається російській пропаганді». І попросивши не забувати про те, що триває війна, і допомагати Україні.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: