Шерон Стоун приїхала до люксового готелю у Туреччині, і викликала фурор (фото)

Шерон Стоун сяяла у ошатному золотому вбранні
фото із відкритих джерел

Шерон Стоун відвідала захід у Туреччині 

Шерон Стоун, легенда Голівуду, прибула до Туреччини і зупинилася у розкішному готелі Titanic Luxury Collection Bodrum, викликавши справжній фурор серед турецької громадськості. Її візит ознаменувався радістю та тріумфуванням, адже поява такої масштабної зірки на турецькому курорті стала яскравою подією цього літа. Про це пише Turizm Ajansi.

Як з'ясували турецькі туристичні ЗМІ, Стоун прибула до Бодруму для участі у церемонії вручення першої міжнародної премії «Золотий глобус» (Golden Globe Icon Award). Премію, організовану за підтримки Gain, було вручено актрисі за її видатні досягнення в кіно та благодійності. 

Сама ж Стоун тримаючи нагороду сказала: «Я вдячна всім, і маю честь подякувати за підтримку, я радію оцінці яку дав «Золотий глобус» моїй роботі протягом багатьох років, що також підтримує мене і надалі займатись питаннями філантропії. Важливо, що такі організації, як Globes, хочуть доєднати світову громадськість і дати ці нагороди у різних частинах світу, починаючи з Туреччини».

Голова ради Golden Globe Гелен Хьохне сказала: «Ми дуже раді бачити на церемонії нагородження незрівняну Шерон Стоун як першу лауреатки цієї престижної нагороди. Величезний благодійний внесок Шерон і внесок у кіно зробили її очевидним вибором для цієї першої нагороди. Ми також раді започаткувати цю премію в Туреччині».

Шерон Стоун отримала нагороду у Туреччині
Шерон Стоун отримала нагороду у Туреччині

Прем'єра відбулася у готелі Titanic Luxury Collection Bodrum, який став ідеальним місцем для цієї грандіозної події. Так, генеральний директор готелю Мерт Айгюн висловив гордість тим, що саме їхній готель був обраний для цієї престижної церемонії.

«Ми справді пишаємося тим, що керівництво «Золотого глобуса» вирішило вперше провести цю прем’єру за межами Сполучених Штатів і вибрало нашу країну. Як очільника для Titanic Luxury Collection Bodrum, для мене і для Titanic Hotels Group загалом велика честь приймати цю важливу подію», — сказав він.

Titanic Luxury Collection Bodrum вважається одним із найрозкішніших готелів Туреччини
Titanic Luxury Collection Bodrum вважається одним із найрозкішніших готелів Туреччини

Уточнювалося, що Шерон Стоун та її син Лерд зупинилися в одній із вілл готелю, розташованого в мальовничій бухті Гюверджинлік. Ці вілли відомі комфортом та відокремленою архітектурою, що дозволило зірковій гості насолодитися відпочинком перед важливим заходом. На церемонію також було запрошено безліч відомих людей зі світу мистецтва та бізнесу. 

Нагадаємо, відомий американський мільярдер Джефф Безос пришвартував свою розкішну яхту Koru у Бодрумі та насолоджувався відпочинком у бухтах Фетхіє Гечек у Туреччині в компанії своєї нареченої та друзів. Зокрема, сходив до ресторану з ними та сплатив рахунок на $100 тис. 

Читайте також: Продукти у Стамбулі стали дорожчими, ніж у Лондоні: промовиста статистика

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: