Російський репер зі сцени пожартував про смерть Путіна: зал вибухнув

фото з відкритих джерел

Музикант Noize MC виступає проти війни в Україні

Відомий російський репер Noize MC на одному зі своїх концертів згадав незлим-тихим Путіна. Музикант публічно виступає проти війни в Україні та виїзав з Росії в знак протесту проти рашистської агресії.

Співак заявив зі сцени: «Під час виконання наступної пісні потрібно обов'язково загадати бажання. Тільки нікому його не розповідайте, а то не здохне». Глядачі прияняли його слова бурхливими оплесками. Без оголошення приізвища всі зрозуміли, про кого йде мова.

Раніше «Главком» писав, що російський стендап-комік Руслан Бєлий висловився проти війни в Україні на одному зі своїх концертів в Казахстані: «Я не збираюся відстоювати інтереси однієї людини, розумієте. Тим більше, куди йти? У мене батько з України, у мене там половина родичів. У мене там друг Євген, він живе в Одесі і останнє, чого я хочу, щоб друг Євген ху#чив у мене з міномета десь під Херсоном із фразою: «Не все так однозначно, Руслане».

Також він висміяв один з головних російських наративів про те, що Україна напала б першою, якби Росія її не випередила: «Серйозно? Напали б першими? Для чого? Для анекдоту? Якось напала Україна на Росію… На щастя, Лукашенко знав, звідки готується напад».

Читайте також: Співачка та ексдружина відомого наркодилера виклала в мережу роботу ППО під час обстрілу Києва

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: