Різатдінова гнівно звернулася до матері, яка живе в Криму: В нас лише одне прізвище

Ганна: Я дуже втомилася говорити всім, що у мене все добре
фото з відкритих джерел

Ганна Різатдінова не спілкується і з бабусею, яка підтримує окупантів

Олімпійська чемпіонка Ганна Різатдінова зізналася в інтерівю, що її стосунки з мамою, котра продовжує мешкати в Криму, далекі до ідеальних.

«Я дуже втомилася говорити всім, що у мене все добре, тому сьогодні я буду максимально відвертою. Чи я щаслива? Ні. Мені 29 років, і за весь цей час у мене жодного дня не було родини. Моя мама залишилася в тимчасово окупованому Криму, і в мене кожен день в голові запитання: Як так сталося, що ти досі там? Так, в нас одне прізвище, але ми різні люди», –  зізналася спортсменка в программі ЖВЛ.

Раніше відома гімнастка зізналася, що через війну в Україні припинила спілкування зі своєю 80-річною бабусею з окупованого Криму. Родичка Ганни «топить» за країну-агресорку та чекає, коли армія окупантів «звільнить» її онуку.

«У перший день війни ми зателефонували. Я говорю: «Бабусю, тут жах, в Україні почалася війна». А вона відповідає: «Так це добре. А вас рятують». І це адекватна жінка, з якою я прожила все дитинство. І вона таке каже! Я не могла в це повірити. Кажу: Ти розумієш, що ракети прилітають з Росії?! Вона каже: «Та це все хейт, це не насправді». Я намагалася довести їй, що це правда. Але це неможливо, вони зомбовані. Не знаю, що там додають у це телебачення, але вони зомбовані», – каже Різатдінова.

Гімнастка додає, що її 80-річна бабуся з ранку до ночі сидить біля телевізора та вірить усьому, про що брешуть російські телеканали. Різатдінова більше не дзвонить бабусі. Максимум, на що в неї вистачає душевних сил, написати «Як ти?», «Як здоров'я?».

Читайте також: Наречений-мільйонер онуки Софії Ротару вперше розповів про свою родину

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: