Мільйонер та наречений онуки Софії Ротару вперше розповів про свою родину

Закохані разом вже кілька років
фото з відкритих джерел

Денис Жаданов показав своїх батьків та рідного брата

Бізнесмен Денис Жаданов, який вже кілька років зустрічається з моделлю та блогеркою Софією Євдокименко, на своїй сторінці в соцмережі вперше розповів про свою родину – батьків та брата. Денис нині проживає в Нью-Йорку разом з нареченою – онучкою Софії Ротару.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Denys Zhadanov 🇺🇦 (@denzhadanov)

«42 роки тому мої батьки одружилися і створили нашу сім'ю. Сьогодні ми збираємося разом, щоб відсвяткувати це. Я думаю, що ми обираємо наші сім'ї, перш ніж з'явитися на світ. Я вдячний за багато речей! По-перше, я вважаю, що виграв у ДНК-лотерею», – пише Жаданов.

Також він поділився, що крім щасливого дитинства, батьки подарували йому любов до точних наук, працьовитість і вміння сприймати світ, як цікаву гру, в якій ти – головний герой. «Одна з найбожевільніших історій, яку я люблю – це те, що мої батьки витратили майже всі свої заощадження на купівлю комп'ютера 1998 року. Хто б міг подумати, що за 20 років ми з братом побудуємо успішну технологічну компанію, а наші програми завантажить 200 млн людей по всьому світу?» – додав Жаданов.

Свій допис бізнесмен проілюстрував знімком батьків та спільною світлиною з братом.

«Чудові слова. Батькам варто подякувати за те, що вони вірили в мрії своїх дітей і підтримували їх. Сім'я – це найдорожче, що завжди буде з нами, скільки б грошей і скільки б вершин ми не підкорювали», «З ювілеєм ваших батьків і дякую за натхнення», «Мені подобається все в цій публікації», «Ваші батьки – приклад для наслідування! Ви всі щасливі мати один одного!», – пишуть в коментарях Денису.

До 20 років Денис Жаданов навчався в Україні, а пізніше вступив до Астонського університету у Великій Британії. Він також вивчав бізнес та менеджмент у Стендфордському університеті в США. Разом з братом та партнерами він створив компанію з розробки мобільних додатків Readdle.

Читайте також: Поки «Антитіла» воювали на фронті, їх хотіли позбавити мільйонів гривень

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: