Єфросиніна спробувала виправдатися за свою російськомовність

«Я розумію, що була інструментом дуже серйозної русифікації України», – Єфросиніна
фото: УП

«У мене не було всередині ніяких імпульсів про мову»

Телеведуча, блогерка Маша Єфросиніна продовжує виправдовуватися за те, що до початку повномастшабного вторгнення у своїй кар’єрі активно послуговувалась російською мовою. Так, під час інтерв’ю «Українській правді», вона поскаржилась, що настільки розгубилась під час розмови зі співачкою Христиною Соловій, що не змогла сформулювати свої думки.

«Я охр**іла, можна так сказати? Я розгубилася і тому потім справедливо вигрібала від людей, авторитетних для мене», – зазначила вона.

Маша Єфросиніна також підкреслила, що її аргумент щодо «запиту аудиторії» були дещо некоректними: «Якби я була зібрана, я б не сказала про запит аудиторії. Це була моя помилка. Я зовсім не це вкладала. Мала на увазі, що слова – дуже сильний важіль. Я розумію, що була інструментом дуже серйозної русифікації України. Інструментом! Але ж не головнокомандувачем, я не була тим, хто все це придумав».

Єфросиніна визнала, що несе свою відповідальність за те, що була «частиною цієї великої помилки».

Нагадаємо, співачка Христина Соловій звинуватила телеведучу Машу Єфросиніну в тому, що через неї та інших зірок шоубізнесу в Україні проливається кров людей через розмивання кордонів з Росією. Вони поскандалили під час інтерв'ю.

Соловій висловила думку, мовляв, українці дуже толерантні до тих, хто робив помилки, зокрема і до самої Єфросиніної. Співачка мала на увазі так званий мовний скандал, коли Єфросиніна на початку повномасштабного вторгнення заявила, що не може швидко перейти на українську мову. 

Раніше Єфросиніна відповіла на дуже незручне запитання, чи спілкується з рідною сестрою, яка живе в Росії. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: