Результати жеребкування півфіналів «Євробачення-2023»: коли голосуватимуть українці

фото з відкритих джерел

Організатори визначили, хто з учасників виступатиме 9 та 11 травня

В Ліверпулі, де цьогоріч відбудеться пісенний конкурс «Євробачення-2023», провели жеребкування по півфіналам шоу. Організатори визначили, хто виступатиме 9 та 11 травня, а також оголосили, коли зможуть голосувати країни-засновниці та переможець минулого року – Велика Британія, Італія, Франція, Німеччина, Іспанія та Україна. Про це повідомляється на сайті «Євробачення».

За правилами конкурсу, державам, які проходять в фінал автоматично, дозволяють голосувати всього під час одного півфіналу. Так, українці разом з іспанцями та британцями зможуть віддати голос за своїх фаворитів у другому півфіналі пісенного шоу, який відбудеться 11 травня.

В цей день за право вийти у фінал змагатимуться такі країни: Вірменія, Албанія, Кіпр, Австралія, Румунія, Данія, Бельгія, Ісландія, Греція, Естонія, Австрія, Латвія, Сан-Маріно, Словенія, Польща та Грузія. В першому півфіналі – виступлять учасники наступних країн: Сербія, Латвія, Ірландія, Норвегія, Португалія, Хорватія, Мальта, Швеція, Молдова, Швейцарія, Ізраїль, Нідерланди, Фінляндія, Азербайджан, Чехія.

Нагадаємо, представляти Україну на пісенному конкурсі поїде гурт TVORCHI.

Читайте також: Болдвіну висунуто обвинувачення у ненавмисному вбивстві української операторки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: