Пугачова вперше за довгий час випустила пісню, яку написала з композитором-путіністом

Російська співачка написала цю пісню разом з відомим російським композитором Костянтином Губіним, який говорив про контракт зі співачкою ще у 2022 році
фото з відкритих джерел

Назва пісні залишається невідомою, а у відео до неї використані архівні кадри

Російська співачка Алла Пугачова, яка днями анонсувала вихід нового альбому, вперше за довгий час випустила нову пісню. Композицію опублікував на своїй сторінці в Instagram чоловік артистки Максим Галкін.

Пугачова співає про те, що зараз її серце в крові, що вона завжди «летить на світло, бо іншої дороги немає» та «готова до будь-якої долі». Галкін назву пісні він не вказав, а у відео використав архівні кадри.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Максим Галкин (@maxgalkinru)

Російська співачка написала цю пісню разом з відомим російським композитором Костянтином Губіним, який говорив про контракт зі співачкою ще у 2022 році. Він не засудив повномасштабне вторгнення в Україну. Більше того, присвячує пісні російським окупантам, відвідував учасників так званої «спеціальної воєнної операції», яким читав пропагандистські вірші й виконав пісню із закликом воювати.

«І це все, що потрібно знати про мою громадянську позицію» - так підписав допис про концерт для російських військових композитор Губін.
«І це все, що потрібно знати про мою громадянську позицію» - так підписав допис про концерт для російських військових композитор Губін.
фото: Instagram / konstantingubin

Якщо Максим Галкін відкрито критикує путінський режим, то сама Алла Пугачова рідко висловлюється щодо російської агресії. У вересні 2022 року, коли РФ визнала Галкіна «іноагентом», співачка опублікувала звернення до Мін'юсту країни-агресорки. Вона писала, що просить «зарахувати її до лав іноагентів її улюбленої країни».

Нагадаємо, Пугачова відгуляла першу неділю весни під легендарний український хіт.

Підписники Пугачової залишили у коментарях чимало компліментів, хоча не обійшлося і без негативних дописів росіян. Зокрема, у них «пригоріло» через те, що виконавиця опублікувала відео, на фоні якого лунала українська народна пісня «Ой на горі два дубки».

Стало відомо, що Галкін та Пугачова придбали елітне житло за €10 млн. Артисти придбали апартаменти у найдорожчому ЖК Лімасола – вежі One. Це найвищий прибережний житловий комплекс у Європі. Його висота – 170 м.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: