Полякова очолила українську колону на ЛГБТ-параді в Лондоні (фото)

Співачка одягнула блакитно-жовті обладунки
Фото: instagram.com/polyakovamusic

Полякова підтримала спільноту ЛГБТ+ 

Українська співачка Оля Полякова очолила українську колону на ЛГБТ-параді в Лондоні. Кадрами з заходу вона поділилася у своїх Instagram-stories. 

Артистка одягнула блискучі обладунки у блакитно-жовтих кольорах і тримала у руках меч.

Таким чином Полякова підтримала представників спільноти ЛГБТ+ на наймасштабнішому параді в Європі.

Дівчата з шоубалету співачки теж були одягнуті у відповідне вбрання – для них були розроблені костюми з крилами в кольорах веселки, яка є символом ЛГБТ+.

Цьогоріч українська делегація на марші вийшла під лозунгом «Give us wings to protect our rainbow» («Дайте нам крила, щоб захистити нашу веселку»), що є перефразованою цитатою президента Володимира Зеленського під час його візиту до Лондона – «Ми маємо свободу. Дайте нам крила, щоб її захистити».

«Боротьба за свободу й цінність кожного українця – це те, за що наша країна щодня бореться у двобої з рашистським злом. Війна не обирає, якої ти статі, сексуальної орієнтації або який у тебе колір очей. На передовій перемогу здобувають також військові ЛГБТ, права яких досі не врегульовані законодавчо у питаннях узаконення стосунків, піклування про партнера, їхнього спільного майна, дітей», – висловилася Полякова.

Нагадаємо, що святкову ходу, яка відбувається у Лондоні вже 51 рік поспіль, організатори вважають важливою політичною платформою з огляду на міцні відносини України та Великобританії.

Захід пройшов за підтримки українського квір-патріотичного руху Ukraineride та британсько-української волонтерської організації Support Ukraine London.

Читайте також: Зеленський відреагував на петицію про легалізацію «одностатевих шлюбів»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: