Єфросиніна та Полякова назвали головну «продажну тітку» української естради

Таїсія Повалій втратила статус та повагу в Україні, коли злигалася з Партією Регіонів та Віктором Януковичем
фото з відкритих джерел

Після повномасштабного вторгнення країни-терористки в Україну ця співачка підтримала диктаторський режим кремлівського карлика

Телеведуча Маша Єфросиніна та співачка Ольга Полякова останній випуск свого шоу «Дорослі дівчата» присвятили епосі 90-х та її символам. Згадуючи артистів української естради, вони не оминули увагою колишню українську виконавицю Таїсію Повалій, яка на початку свого зіркового часу була популярною вокалісткою, а зараз перетворилася на ганьбу через пропутінські погляди.

Полякова пригадала: «Якщо ти хотів навчитися співати, то потрібно було слухати Повалій, бо співала вона дуже класно».

А Маша Єфросиніна влучно додала, що тепер Тая докотилася до того, що стала банальною зрадницею.

Полякова висловила переконання, що Повалій могла би бути зараз в Україні на висоті, але обрала хибний шлях: у Росії їй залишається лише «підмітати після Баскова сцену».

Єфросиніна та Полякова назвали головну «продажну тітку» української естради фото 1

Насамкінець Єфросиніна грубо назвала Повалій «продажною тіткою».

Полякова додала, що Таїсія могла би бути в Україні богинею, номером один, але обрала неправильний шлях.

Додамо, що Таїсія Повалій упродовж усіх років війни будує кар’єру лише у Росії. Після повномасштабного вторгнення країни-терористки в Україну співачка підтримала диктаторський режим кремлівського карлика.

Нагадаємо, що Таїсія Повалій в одному інтерв’ю російському пропагандистському інтернет-порталу висловилася в кращих традиціях путінських методичок. Українська співачка, яка народилася, виросла та все життя прожила в Україні, розповідала про те, що «сьогодні робить Росія – порятунок України». А Путін, за її словами, виконує «історичну місію».

Раніше «Главком» писав, що відомі українці прокоментували ганебний вчинок співачки Таїсії Повалій, яка в новорічну ніч розважала росіян легендарною композицією Івасюка «Червона рута» в ефірі «Голубого огонька».

Читайте також: Повалій заявила, що Путін позбавить світ від нацизму, з яким вона «безпосередньо зіткнулася

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: