Повалій розгнівала українців новою порцією безглуздих думок

Повалій продовжує видавати меседжі, які викликають лише обурення
фото з відкритих джерел

Співачка заперечила сама собі, сказавши, що героїчно працювала над собою, дбаючи про духовний світ

Співачка Таїсія Повалій, яка підтримує дії кремлівського режиму, видала порцію своїх думок, які розгнівали українців. Мова зайшла про Революцію гідності на Майдані Незалежності та Донбас.

В Instagram Повалій написала, що участь у концерті з дітьми з Донбасу сколихнула її спогади та минулі емоції 2014 року. Зрадниця каже, що ті події не вкладаються в її голові, проте винних вона так і не озвучила.

«Сказати, що було страшно, – це нічого не сказати! Смерті на Хрещатику, літак, що вбив людей у центрі Луганська, потім спалення живцем людей в Одесі й танці та вигуки радості на людських кістках! Не вкладалося в голові! Не вкладалося в голові, як племінник пішов на Донбас воювати, де живе рідня! Не вкладалося ніяк», – почала обурюватися Таїсія.

Співачка наголосила, що героїчно працювала над собою, зазначивши, що тільки духовний світ може дати шанс людству на порятунок.

Повалій розгнівала українців новою порцією безглуздих думок фото 1

Також Тая показала фото з 11-річним хлопчиком, з яким виступила на концерті.

Варто зазначити, що своєю брехнею Повалій розгнівала українців: «А ви не боїтеся Бога? Що ви викладаєте, адже це все брехня», «А діти, які вночі загинули? Уже б не згадувала про Україну, дно!», «Думав, що з віком люди стають розумнішими, але це не у вашому випадку», «Безсовісна», «Коли прокинеться совість? Або її взагалі не було, Тая?» – пишуть у коментарях користувачі мережі.

Нагадаємо, що колишній прем'єр-міністр назвав Таїсію Повалій «потворою». Додамо, що Ірина Білик винесла остаточний вирок Повалій, Ліхуті та Ані Лорак.

Читайте також: Повалій розповідає росіянам казки та жаліється на зіпсоване обличчя

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: