Колишній прем'єр-міністр назвав Таїсію Повалій «потворою»

Повалій: Я – з Росією
фото з відкритих джерел

Українська співачка, яка продовжує жити та виступати в Росії, назвала напад РФ на Україну порятунком

Двічі прем’єр-міністр Украни та колишній голова Верховної Ради Арсеній Яценюк емоційно відреагував на запитання телеведучого Дмитра Гордона про українських співаків, які, незважаючи на війну, продовжують виступати в Росії. Зокрема мова зайшла про співачку Таїсію Повалій, яка нещодавно дала скандальне інтерв’ю пропагандистському порталу. В бесіді з російським журналістом артистка, яка народилася і прожила все життя в Україні, заявила що Путін позбавить світ від нацизму, з яким вона «безпосередньо зіткнулася» в Києві.

«Всі останні вісім років українська преса писала, що я, мовляв, втекла до Росії слідом за Януковичем. І це, напевно, мене і врятувало – мене не зачепили, хоча я жила у Києві, – каже співачка. – З Віктором Федоровичем, до речі, після його повалення я не бачилася та не спілкувалася – навіть не знаю, де він».

Коли російський журналіст запитав, з ким нині Повалій, та, не задумуючись, відповіла: «Я змалку звикла бути там, де правда. Тому я – з Росією. Я за те, щоб відбулося повернення із зомбованого стану, в якому перебуває сьогодні моя Україна, до нормального життя. Адже всі ці вісім років я жила з нерозумінням того, чому все це відбувається на Донбасі, за що там убивають людей. Я жила надією на Мінські угоди, які, як ми бачимо сьогодні, були лише ширмою, жила надією на мирні переговори. Моя душа розривалася, коли в Одесі горіли люди у Будинку Профспілок. Я плакала, коли в авіакатастрофі гинула доктор Ліза, хоча в Україні багато хто так радів її смерті… Я не вірила, що це мої земляки! І тому чекала настання часу справедливості. Зрештою, воно настає. Дуже хочу, щоби люди на Донбасі жили так, як хочуть самі, щоб їм нічого не нав'язували, не гвалтували. І зараз саме за це йде боротьба».

«Мені бридко. Вона потвора, от і все. Це не те, що нижче людської гідності, там ніякої гідності немає. Щоб це було нижче, потрібно мати хоч якусь людську гідність», – заявив експремʼєр України Арсеній Яценюк.

За словами Яценюка, зрадників, які підтримують та спонсорують тероризм РФ в України, вистачає. Їх, на думку Арсенія Яценюка, потрібно карати: «Це навіть не пристосуванці, не поліцаї. Це просто якісь потвори в людському образі, які не мають ні честі, ні совісті. Вони вже давно не мають батьківщини, і вони точно за такі речі повинні мати кримінальну справу».

Тим часом Повалій вже майже рік живе в Москві, де винаймає трикімнатну квартиру.  Каже, що виїхала на зйомки для Першого каналу 23 лютого, і мала повернутися 24. Однак почалася «специальная военная операция» і з чоловіком залишилися в Росії. Через кілька місяців до них приїхала матір співачки. 80-річна жінка постійно питає у дочки: коли додому? На що та, з її слів, радісно відповідає: «Мамо, ми вже вдома! У Москві! У Росії!».

Читайте також: Повалій розповідає росіянам казки та жаліється на зіпсоване обличчя 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: