Вбивство українки в Голівуді. Стало відомо ім'я першого засудженого

Українська кінооператорка Галина Хатчінс
фото з вільних джерел

Холс не заперечував звинувачення під час засідання суду в Санта-Фе, на якому він був віддалено

Асистент режисера фільму «Іржа» (Rust) Девід Холс став першим засудженим у справі про ненавмисне вбивство кінооператора Галини Хатчінс під час зйомок. Про це пише Variety.

За інформацією видання, Холс не заперечував звинувачення під час засідання суду в Санта-Фе, на якому він був віддалено. Помічника режисера засудили до шести місяців умовного позбавлення волі. Раніше Холс уклав угоду з прокуратурою за звинуваченням у недбалості при поводженні з вогнепальною зброєю, згідно з якою він має відбувати покарання умовно. До цього повідомлялося, що адвокати голлівудського актора та продюсера Алека Болдуїна поскаржилися на прокурорів, які нібито допустили порушення конституційних прав артиста на суді щодо справи загибелі оператора Галини Хатчинс на зйомках фільму «Іржа».

У жовтні 2021 року Алек Болдуін на зйомках картини випадково застрелив оператора і поранив режисера Джоела Соусу з бутафорської зброї, зарядженої бойовим патроном. Йому було пред'явлено формальні звинувачення у ненавмисному вбивстві. 

Нагадаємо, батьки та сестра операторки Галини Хатчинс подали до суду на голлівудського актора Алека Болдвіна, який ненавмисне вбив її під час зйомок фільму «Іржа». 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: