Бруклін Бекхем зробив тату з портретом Ніколи Пельтц на все плече (відео)

У травні минулого року він зробив додаткове татуювання на честь Ніколи, написане чорним курсивом, на якому можна розгледіти його весільні присягання.
Фото з відкритих джерел

Бруклін продовжує демонструвати дружині своє вічне кохання

Старший син Девіда Бекхема та його дружини Вікторії, 24-річний Бруклін, на тілі якого від 80 до 100 татуювань, набив черговий малюнок на честь своєї дружини Ніколи Пельтц. Про це аудиторія дізналася на шоу Дженніфер Гадсон, де він зняв светр, щоб показати своє останнє татуювання.

Це далеко не перше тату, яке Бруклін зробив на честь 28-річної дружини. Він також набив її прізвище, ім'я, а на шиї – її очі.

«Нікола, коли ти йшла по проходу, у мене перехопило подих, ти виглядаєш так красиво сьогодні ввечері й завжди. Дозволь мені почати з того, що слова не можуть навіть описати мою любов до тебе, просто дивлячись на тебе, я бачу своє майбутнє, і це схоже на сон. Ти мій світ, і я продовжую закохуватися в тебе з кожним днем все більше й більше. Те, що ти робиш у моєму житті, – це найкраще, що колись траплялось зі мною, тому що ти робиш мене тим, ким я є сьогодні. Я так довго чекав цього дня, коли одружусь з тобою, моя вічна маленька, моя любов і мій найкращий друг, Нікола – сьогодні ти стаєш моїм партнером, моєю другою половинкою – і моєю сім'єю. І тому я найщасливіша людина у світі, що можу провести залишок свого життя з тобою. Я обіцяю бути найкращим партнером, найкращим чоловіком і завжди піклуватися про тебе, змушувати тебе сміятися, почуватися в безпеці й, що важливіше, коханою. Я не можу дочекатися, коли ми разом втілимо в життя наші мрії, заведемо багато дітей і станемо твоєю назавжди, тому що ти назавжди моя», – йдеться у тексті.

Інші татуювання Брукліна на честь його дружини враховують не тільки любовний лист, який вона написала йому, а й ім'я її бабусі. Великим шрифтом, виведеним на нижній частині правої руки, у нього є ще одне татуювання, яке говорить: «Моє життя, моє кохання, моя правда, моє дихання, мій розум, моя краса, моя коштовність».

«Це була моя ідея, тому що я також хотів вшанувати прізвище її сім'ї, і ви знаєте, я подумав, що коли ми матимемо дітей, я думаю, що буде так мило, що маленька Пельц-Бекхем бігатиме всюди», – раніше пояснював Бекхем свою пристрасть до татуювань на честь дружини.

Бруклін також зазначив, що хотів би мати таку ж велику родину, як у його батьків, проте наголосив, що в першу чергу вирішуватиме Нікола.

Читайте також: На показі Вікторії Бекхем несподівано з'явилася її невістка, з якою публічно сварилися

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: