Плакав і сміявся. Єфросиніна про зустріч її чоловіка з сином, з яким не бачився 8 місяців

Скріншот відео
Фото: канал Дім

Єфросиніна зізналась, що їй складно ділитися подібними моментами

Телеведуча Маша Єфросиніна в «Тихому вечорі з Оленою Кравець» розповіла про емоційну зустріч сина з батьком-військовим.

Чоловік Маші Єфросиніної, Тимур Хромаєв, зараз служить в ЗСУ і не бачився з сином більше, ніж півроку. У розмові з Оленою Кравець Маша зізналась, що дуже переживала, як восьмирічний Сашко відреагує на цю зустріч.

«Вони не бачились півроку чи місяців вісім. Тобто, вони бачаться щодня о 21:00 по відеозв'язку. Коли Тимур ще не був таким зайнятим, як зараз, вони онлайн робили разом уроки. Зараз обмежуються тим, що Сашко йому щовечора протягом 20 хвилин читає книжки. І от вони зустрілись… Чесно кажучи, реакція була така, що я не знала, чого очікувати: або в нього буде істерика потім, або він замовкне. Бо діти ж не контролюють свої емоції, своє тіло. Він так стрибав, він такий височенний став… Він плакав і сміявся… Але ми дали всім цим його емоціям виплеснутися», – розповідає Маша.

Відео зустрічі Маша поділилась у соціальних мережах. Олена Кравець зауважила, що Єфросиніна зізналась, наскільки їй складно ділитися подібними моментами, але вона розуміє, що є багато людей, яких це може підтримати.

«У мене такого відео багато, викладаю лише піввідсотка. Мені важко і те викладати. Пам'ятаю, коли я виклала, як я проводжаю Тимура на фронт. В мене не було потім дня:  довелося скасувати всі зустрічі, бо телефон спалахнув від кількості повідомлень від жінок з усієї України «Дякую!». Я зрозуміла, як багато жінок чекають своїх чоловіків, і їх треба підтримувати. Хоча мені дуже важко викладати в соціальні мережі все, що пов'язане з Тимуром. Навіть говорити про це важко», – поділилась Маша Єфросиніна.

Читайте також: Камалія, яка заявила про розлучення з чоловіком-мільярдером, виклала знімки, де вони знову разом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: