Відносини Ілона Маска з колишньою дружиною: чому пара насправді розлучилася

Джастін та Ілон Маск
фото з відкритих джерел

Пара пережила неймовірні випробування після того, як їх перша дитина померла на десятитижневому віці від синдрому раптової дитячої смерті

Відносини засновника компанії SpaceX та власника соцмережі Twitter Ілона Маска з канадською письменницею Джастíн Маск, які були одружені з 2000-2008 роки пережили трагічну історію. Про це йдеться у матеріалі The New Yorker.

Пара пережила неймовірні випробування після того, як їх перша дитина померла на десятитижневому віці від синдрому раптової дитячої смерті. За словами Джастін, вона сумувала відкрито, тоді як Маск обрав інший шлях – прагнення не залишатися в пучині смутку.

Після лікування ЕКЗ у пари народилися двійні, потім трійні. Зараз у Маска є принаймні дев’ять дітей від трьох різних жінок, і він сказав, що він робить свій внесок у вирішення однієї зі своїх улюблених проблем, ризику скорочення населення, однак демографи скептично ставляться до цього питання.

ЕКЗ (екстракорпоральне запліднення) складається з чотирьох основних етапів: вирощування яйцеклітин, одержання яйцеклітин, запліднення яйцеклітини та культивування ембріона, перенесення ембріона в матку. Кожен з них важливий для успіху, кожен має свою тривалість, а один може бути відстрочений на невизначений час.
Відносини Ілона Маска з колишньою дружиною: чому пара насправді розлучилася фото 1

Джастін підкреслила, що причиною їхнього розлучення стало занадто велике бажання Маска контролювати та домінувати у стосунках, яке почалася з того, що він наполягав, коли вони танцювали на весіллі: «Я альфа в цих стосунках». Розлучення пари було складним, що призвело до судового спору стосовно їх післяшлюбної фінансової угоди, яка була врегульована через багато років. 

Джастін також наголосила на культурних відмінностях, які вплинули на стосунки пари.

«Він виріс у культурі Південної Африки, де домінували чоловіки. Жага до конкуренції та домінування, яка зробила його таким успішним у бізнесі, не зникла чарівним чином, коли він повернувся додому», – розповіла колишня дружина Маска.

Ілон Маск, своєю чергою, написав відповідь на обліковий запис Джастін у Business Insider, обговорюючи фінансову суперечку, але він не звернув увагу на опис його поведінки Джастін.

Читайте також: Двобій між Маском та Цукербергом на межі зриву: причина

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: