Банкет під час чуми. «Голос країни» потрапив у скандал через місце проведення фіналу – на станції метро

фото з відкритих джерел

Українці пишуть, що в такий важкий період для країни варто було обійтися без шоу

Вперше за всю історію проекту «Голосу країни» суперфінал вокального шоу, який відбудеться завтра, буде зніматися у метрополітені. Спеціально для цього на станції «Хрещатик» була побудована сцена, на якій учасники заспівають свої вирішальні пісні. Однак кияни незадолені таким рішенням та звертають увагу телеканалу «1+1», що такі жести нині не на часі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Голос країни (@goloskrainy_official)

Вокальне шоу «Голос країни» потрапило в скандал через місце проведення фіналу на станції метро. Підписники «Голосу країни» в Інстаграм залишають на сторінці невдоволені відгуки: «Енергетики просять економити електроенергію до стабілізації ситуації. Голос країни –юхууууу! Давайте влаштуємо вечірку!», «Любила це шоу, але нащо це зараз? Чому не можна потерпіти до закінчення війни і в нормальному стані для країни і людей продовжити розважатись? Нащо ми економимо електроенергію, не можемо нормально вчитись, працювати і т.д.? Щоб її просто витрачали для шоу, яке не є необхідним зараз? Це абсурд»,

Деякі підписники звернули увагу на те, що гучна музика травматично впливає на людей, які побували в епіцентрах бойових дій: «У людей трапляються панічні атаки, котрі вони отримали через військові дії. У метро чудова акустика і такі гучні звуки провокують приступи. Одна справа, коли людина самостійно обирає не відвідувати гучні заходи, бо знає про порушення психічного стану, але коли людина їде по справах і, завчасно не дізналась, що там відбувається концерт і повинна справлятись з панічною атакою у метро – це жах!».

Коментатори вважають, що в такий важкий період для країни варто було обійтися без шоу: «Не найкраща ідея розташування, це все вже викликало обурення в киян, які змушені робити декілька пересадок в метро», «А для кого буде це шоу? Люди без світла сидять. А тут «важливе», розважальне шоу зі спецефектами і точно шоу не для людей і про тяжкі часи», «Плюси» не усвідомлюють, як це виглядає в очах зарубіжних партнерів, які нам всім допомагають», «Люди вмирають тисячами – без світла і води половина країни, тим часом 1+1 влаштовує «банкет під час чуми». В цій країні ніколи не буде порядку», «Ялинка «не на часі». А це на часі?», «Люди мерзнуть з дітьми по квартирах, бо електроенергії не вистачає, а ви бавитесь у свої ігри?», «Я вважаю, що в такий важкий період можна обійтися без шоу».

Команда проекту «Голос країни» відповіла на критику в коментарях: «Ця станція метро офіційним указом закрита з перших місяців війни, а також стала значним місцем зустрічі киян, проведення подій і навіть запису інтерв'ю Президента».

Читайте також:

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: