Періс Хілтон розповіла, як її переслідував Харві Вайнштен

Хілтон про Вайнштейна: Він збожеволів
фото з відкритих джерел

Зараз знаменитий голлівудський продюсер відбуває термін за згвалтування 

Цього тижня пальному голлівудському продюсеру Харві Вайнштейну дали ще 16 років тюремного ув'язнення за згвалтування, перетворивши цим термін його відбування на довічний. Але скандальні епізоди за його участю, схоже, не закінчуються. Один із них згадала Періс Хілтон.

У своєму недавньому інтерв'ю вона розповіла, що вперше зустріла Харві на кінофестивалі Канна в 2000 році, коли він був на піку своєї слави і впливу. «Я обідала з подругою, коли він підійшов до столу і сказав: «О, ти хочеш бути актрисою?» І я відповіла: «Так, я дуже хочу знятися в кіно». Я була підлітком, тому він мене, звісно, вразив. Я тоді подумала: «Боже мій, Харві Вайнштейн такий класний!» А потім він сказав: «Треба зустрітися. Ти можеш піднятися до мене в номер і почитати сценарії», – розповіла Періс на сторінках британської версії журналу Glamour.

Того дня до продюсера Хілтон тоді не пішла, зате наступного ж дня знову зустрілася з ним на вечірці. Американський фонд досліджень СНІДу влаштував у Каннах благодійний гала-концерт, і Вайнштейн був його головним організатором. Про Періс та протекцію, яку він їй може скласти у кіноіндустрії, Харві, звичайно, не забув. І, продовжує Періс, коли вона пішла в жіночий туалет, пішов за нею.

«Він намагався відчинити двері, стукав. Я не відчиняла. А потім прийшла охорона і буквально забрала його, а він у відповідь: «Це моя вечірка». Збожеволів. Це злякало і вивело мене з себе»,  – розповіла Хілтон, додаючи, що всі ці роки мовчала лише тому, що Харві «був просто кимось настільки впливовим у Голлівуді, якого всі боялися».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: