Вже не $8 млн. Стало відомо, скільки акторка Ембер Херд виплатить Джонні Деппу

Пара розлучилася в 2017 році
фото з відкритих джерел

Джонні Депп та Ембер Херд прожили у шлюбі 18 місяців

Акторка Ембер Херд врегулювала конфлікт із колишнім чоловіком Джонні Деппом: вона виплатить йому $1 млн доларів замість призначених судом $8 млн доларів.

Раніше суд визнав Ембер Херд винною у наклепі та зобов'язав актрису виплатити 15 млн доларів компенсації. 5 млн припадало на штрафні санкції (пізніше суму було знижено до 350 тисяч доларів), а 10 млн актриса мала виплатити колишньому чоловікові. Він, у свою чергу, мав виплатити їй 2 млн доларів компенсації за одним із пунктів, за яким суд визнав винним уже його.

Ембер Херд заявила в Інстаграм, що більше не вірить в американську правову систему, яка «зробила з її свідчень розвагу для соцмереж», і вирішила, що хоче «продуктивно проводити час», відмовившись від судових позовів, «які виявилися не здатними захистити її інтереси та свободу слова». Актриса зазначила, що навіть у тому випадку, якщо подана нею раніше апеляція буде успішною, то це призведе до нового судового розгляду. «Я просто не можу пройти через це втретє, не можу дозволити собі ризикувати станом – як фінансовим, так і психологічним, фізичним та емоційним», – написала вона.

«Жінки не повинні стикатися з образами та банкрутством за те, що сказали правду, але це, на жаль, не рідкість», – додала Ембер.

Адвокати Деппа також заявили, що гроші ніколи не були метою судового процесу між колишнім подружжям. Також стало відомо, що гроші, які виплатить Ембер Херд, будуть спрямовані на благодійність.

Джонні Депп та Ембер Херд розлучилися у 2017 році. У шлюбі вони прожили 18 місяців.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: