Полякова випустила кліп про війну: Все буде добре, Оля

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

За словами співачки, у нас у всіх вихід один – вірити, що все буде добре

Співачка Оля Полякова на своєму каналі в YouTube презентувала кліп на пісню «Все буде добре, Оля». Це перша прем'єра артистки після повномасштабного вторгнення РФ до України. Авторкою слів і музики є Ольга Бажана, яка також написала для співачки один з ъъ хітів «Королева ночи».

«Ця війна – хіба не найстрашніше, що могло статися з людством, ми всі переживаємо жахливі втрати, але я і досі вчу себе вірити. Навіть, коли немає сил, немає натхнення і здається, що це кінець. Я записувала цю пісню крізь сльози, бо в ці часи я щодня хочу чути, що все буде добре. І я справді в це вірю. Вірю в перемогу, в ЗСУ, в наше щасливе і незалежне майбутнє», – розповідає Полякова.

«Все буде добре, Оля» – це емоційний хіт в новому для співачки стилі, адже нові часи потребують нового звучання і нових меседжів. Заспівавши українською і дещо змінивши жанр, Оля Полякова зберегла головні ознаки своєї музики – відвертість, сповідальність та абсолютну щирість зі своїм слухачем. Вперше ця пісня пролунала на концерті в київському метро, де глядачам було важко втримати сльози.

До початку повномасштабної війни Оля Полякова була найгастролюючою артисткою України. Вона мала телевізійні контракти, концерти, багатотисячні стадіони, любов слухачів. Але, як і в усіх українців, її життя змінилося в одну ніч. «В цій пісні повторюється рядок, що у нас у всіх вихід один – вірити, що все буде добре. І частіше казати про це собі і одне одному», – додала співачка.

Тим часом, донька Полякової пояснила, чому кидає престижний виш за кордоном: В шоці не тільки мама.

Читайте також:

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: