Ексведучий «Ревізора» виявився зрадником: Працює на російському телебаченні

Вадим Абрамов
фото з відкритих джерел

З росіянами, які підтримують війну в Україні, Абрамов тепер п'є настоянки та ласує медом

Український журналіст та колишній киянин Вадим Абрамов, якого глядачі знають як ведучого «Ревізора» на нашому телебаченні, працює на російському телебаченні – прийняв пропозицію стати лицем нового розважального проекту на ТБ країни-агресора – «Чотири дачі». По сценарію, Абрамов їздить по різних російським регіонах і разом з учасниками шоу інспектує їх дачі. Разом з дачниками він пробує їх консервацію, настоянки, мед та інше.

Раніше «Главком» писав, що російські артисти Сергій Писаренко та Євген Нікішин, які працювали у гумористичному телешоу «Дизель Шоу», що виходило в ефір на телеканалі ICTV, 24 вересня вирушають на тижневі гастролі з росіянами. Круїзний лайнер курсує з російського міста Сочі до Туреччини. Про це Сергій Писаренко повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

«Ура! З 24 вересня знову Туреччина! Їдемо в гастрольний круїз Туреччиною на 8 днів на кораблі Astoria Grande! Оксамитовий сезон! Пляжі! 5 міст Туреччини! Гумор, музика і... все, що захочете! Путівки купуйте за посиланням», – радісно повідомив у соцмережі Сергій Писаренко. Підписники артиста, судячи з коментарів, не бачать приводів для радощів. Під дописом Писаренка його шанувальники обурюються діями артистів: «Оце ви мерзотники, просто дивовижні мерзотники», «Ось і виявилася ваша вузька сутність під час війни. Вони вас бомбили, а ви їм концерти. Сергій, вони ж ваш будинок бомбою...»

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: