Оксана Білозір зачарувала українців ефектними фото з Чехії

Шанувальники Білозір засипали її компліментами
фото: Oksana Bilozir/Facebook

Народна артистка порадувала шанувальників ефектним образом та привітала українців Чехії

Народна артистка України Оксана Білозір зачарувала шанувальників новим образом, перебуваючи в Чехії. Сьогодні, 10 травня, співачка опублікувала яскраві фото у себе в Facebook.

«Вітаю всіх українців Чехії», – написала артистка, яка незабаром святкуватиме свій 67-й день народження.

Оксана Білозір зачарувала українців ефектними фото з Чехії  фото 1
Оксана Білозір зачарувала українців ефектними фото з Чехії  фото 2
Оксана Білозір зачарувала українців ефектними фото з Чехії  фото 3
фото: Oksana Bilozir/Facebook

На фото Білозір позує в блискучій туніці з глибоким вирізом та штанях червоного кольору, поверх яких співачка одягнула чорний піджак з візерунком. Завершують образ червоні туфлі, золотистий ремінь та довге намисто.

Ефектне вбрання та легкий макіяж співачки перехопили у шанувальників подих. «Як кажуть італійці, Bellissima», «Яка Ви крута!!!! Новий імідж пречудовий!!!», «Неймовірна», «Дуже класний образ!», – написали вони у коментарях під фото народної артистки.

Нагадаємо, нещодавно народна артистка України Оксана Білозір порадувала шанувальників новим образом. Співачка вразила своїм молодим бездоганним образом на новому фото у соцмережі. Народна артистка одягнула строгий піджак чорного кольору. З прикрас зірка обрала сережки і стильну брошку.

До слова, народна артистка України Оксана Білозір відсвяткувала 45-річчя своєї творчої діяльності масштабним концертом у Палаці «Україна». На шоу із назвою «Народжена Україною» звучали улюблені хіти та нові пісні співачки. У концерті взяли участь відомі гості. Білозір зі сцени вітали Павло Зібров, Анатолій Говорадло (гурт«Світязь»), Віктор Винник (фронтмент рок-гурту «Мері»). Артистка також виконала дуетну пісню з Віктором Павліком.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: