Сьогодні вийшов у прокат документальний фільм про Назарія Яремчука (відео)

Фільм створили «Knife. Films» на чолі з Максимом Сердюком
фото: Film.ua Group

У фільмі покажуть про становлення виконавця ВІА «Смерічка», перемогу на «Пісні-71», загибель Володимира Івасюка, гастролі різними континентами та виступи в Чорнобилі

Сьогодні, 8 серпня, у широкий прокат виходить «Яремчук: незрівнянний світ краси» – документальний фільм, що розповість про розвиток української естради в період радянської окупації крізь призму творчого шляху Назарія Яремчука.

Як раніше повідомляв «Главком», у фільмі йдеться про становлення виконавця ВІА «Смерічка», перемогу на «Пісні-71», загибель Володимира Івасюка, гастролі різними континентами та виступи в Чорнобилі. Фільм створили «Knife. Films» на чолі з Максимом Сердюком, а ініціювала проєкт і стала виконавчим продюсером – Марія Яремчук. 

Відомо, що, крім фільму, вийшла відповідна збірка, у якій десять виконавців на власну манеру переспівали пісні легендарного співака. Kazka, Джамала, Balsam, Pianoboy, Adam, Друга Ріка, Ivan Navi, Володимир Дантес, Tember Blanche та O. Torvald долучилися до створення майбутнього альбому-триб’юту, що вже опублікований на всіх стримінгових платформах. 

Назарій Яремчук – учасник ансамблю «Смерічка», Народний артист УРСР. Співак народився у Вижниці, Чернівецької області. Яремчук відомий виконанням українських пісень «Червона Рута», «Водограй», «Смерекова хата», «Гай зелений гай».

До слова, Knife Films – студія, що вже виробила цикл фільмів «Епізоди. Історії незалежної України», зокрема «Україна на мундіалі», у якому розповідається про шлях до успіху національної збірної з футболу на Чемпіонаті світу з футболу у 2006 році. 

Нагадаємо, минулого року Марія Яремчук заспівала в Ліверпулі композицію свого батька, Назарія Яремчука, «Родина». Раніше також нащадки відомого співака Назарія Яремчука виконали його легендарну пісню «Родина». Хіт заспівали під час концерту, присвяченому 70-річчю артиста, який відбувся наприкінці листопада у Києві.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: