НАТО не впишеться – забудьте. Тополя поділився прогнозами про наслідки падіння ракет у Польщі

Музикант підкреслив, що не варто тішити себе ілюзіями
фото з відкритих джерел

Внаслідок падіння ракети загинули двоє громадян Польщі

Український музикант та лідер гурту Антитіла Тарас Тополя на своїй сторінці в Інстаграм поділився думками про вчорашні наслідки падіння ракет у Польщі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Taras Topolia (@tarastopolia)

Нагадаємо, російські військові завдали масових ракетних ударів по території України. Під час цього обстрілу ракети впали й на території Польщі, яка є членом НАТО. Це сталося у Пшеводові, що у Грубешівському районі. Цей населений пункт межує з Львівською та Волинською областями.

МЗС Польщі пізніше заявило, що ракета була «російського виробництва». Пшеводув розташований приблизно в 5 км від кордону з Україною. Внаслідок падіння ракети загинули двоє громадян Польщі.

На думку Тараса Тополі, навіть у такому випадку НАТО не діятиме проти агресора. Він підкреслив, що не варто тішити себе ілюзіями і додав, що переконаний, що НАТО «не впишеться» у війну: «Щиро співчуваю сім'ям загиблих. Декілька нагадувань усім: Росія – держава-терорист, НАТО не впишеться, 5 стаття колективного договору – забудьте. І не тіште себе ілюзіями. Просто робимо своє – планомірно знищуємо окупантів. За підтримки союзників. Так переможемо!».

Тим часом, президент США Байден заявив, що ракета, яка вбила двох людей у Польщі, навряд чи була випущена з Росії.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: