Брітні Спірс: Мамо і тато, я молюся про те, щоб ви обоє горіли в пеклі

Брітні Спірс
фото з відкритих джерел

 

Співачка заявила, що через завдану батьками психологічну травму завершує кар'єру

Співачка Брітні Спірс вкотре напала з лайкою на своїх батьків у соціальних мережах. Вона опублікувала пост, у якому повідомила: «Вибачте, я ніколи не забуду свій біль. Минуло всього 10 місяців з того моменту, як опіка закінчилася… Не побажаю такого болю нікому! Неймовірно важко прийняти той факт, що моя сім'я зі мною все це зробила. І до кінця життя мені буде тяжко. А що стосується мами та тата, які сиділи склавши руки і ховали від мене каву по всьому будинку, щоб я не могла прокинутися від почуття, що я мертва, від свого страху… Я скажу це голосно і гордо: молюся, щоб ви обоє горіли в пеклі!»

Крім текстового запису Брітні залишила аудіозапис, де розповіла, наприклад, як їй постійно проводили процедуру МРТ, не пояснюючи, навіщо вона потрібна. В результаті співачка запідозрила, що має якусь рідкісну форму раку. «Я була в повному сум'ятті. Але, щиро кажучи, це було неправдою. Я в порядку. Я жива. Висновок – і це дуже важко визнати – вони просто були поганими людьми. Мій тато просто був мерзенною людиною, я мені здавалося, що мій тато просто хоче убити мене, і я правда сподіваюся, що він горітиме в пеклі».

Вона додала: «Я сильно травмована на все життя, і не думаю, що виступатиму знову».

Нагадаємо, з 2008 по 2021 рік Брітні офіційно перебувала під опікою батька, який її повністю контролював. Вважалося, що співачка має проблеми з психікою, і сама за себе вона відповідати не може. Зрештою, за підсумками гучного судового засідання  опікунство було скасовано.

За її словами, головною причиною того, що в лютому 2008 року її помістили під опіку, було те, що вона вирішила у розмові з лікарем, який виписував їй ліки, жартома зобразити британський акцент. «Через три дні в моєму будинку був спецназ». Співачка наполягає, що насправді рішення про опіку не було пов'язане з подібними вчинками, все було продумано та сплановано заздалегідь за участю її колишнього менеджера. А ще каже, що «все, що трапилося, було чистої води насильством наді мною».

Хоча з 2008 року Брітні вважалася не цілком дієздатною, рідні змушували її багато працювати. Чотири роки вона давала концерти, що принесли прибуток більш ніж 150 мільйонів доларів, при цьому на життя їй видавали по 2000 доларів на тиждень. «Немає усамітнення, немає дверей у душі. Нічого. Як їм це зійшло з рук? І що, чорт забирай, я зробила такого, щоб заслужити це? Я навіть не могла курити, а навіть засудженим до смерті дають цигарки! З восьми до шостої я працювала, іноді о дев'ятій вечора я могла подивитися фільм» – згадує співачка. Її змушували нескінченно відвідувати збори «анонімних алкоголіків» (хоча вона не вважає себе алкоголічкою), зустрічатися з психотерапевтом (зустріч ці, судячи з усього, не приносили ніякої користі). Заперечення не ухвалювалися. Якось під час суперечки батько сказав їй: «Ми можемо піти до суду, буде великий процес, і ти програєш. На моєму боці, куди більше людей, ніж на твоїй. У тебе навіть немає адвоката».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: