Осадча, яка святкує день народження, похизувалася своїм сніданком

Катя Осадча
фото з відкритих джерел

Телеведучій виповнилося 39 років

Продюсер Юрій Горбунов, чоловік телеведучої Каті Осадчої, привітав у соцмережі дружину з днем народження: «З Днем народження, кохана! В нашій родині 12 вересня має особливе значення: це твій день! Я дуже хочу, щоб всі твої задуми, проекти, мрії і бажання завжди збувалися. Ти заслуговуєш на все найкраще! Дякую тобі за наших діток, за наших хлопців. За те, що ти така чудова мама! Пам‘ятай: я завжди поруч! Люблю тебе безмежно! І нехай пошвидше настане Велика Перемога»!

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Продюсер.Телеведучий (@gorbunovyuriy)

Тим часом, сама Катерина Осадча похизувалася врожаєм зі свого саду. «Мій сніданок сьогодні», – підписала артистка світлини. В Instagram-stories телеведуча показала, який цьогоріч врожай у її саду. У Горбунова та Осадчої в обісті ростуть яблуні та груші. Вродили дерева цьогоріч дуже славно, аж гілки хиляться до землі від ваги фруктів. «Наш врожай. І дуже смачні! І груш вродило», – написала Катерина.

Раніше «Главком» писав, що Юрій Горбунов поділився радісною новиною у його родині. У вихідні ведучий видав заміж свою племінницю Наталю та показав фото з церемонії.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: