«Ти змучила мене своїм характером». Віталій Білоножко неординарно привітав дружину з днем народження

Майже тридцять років подружжя виступає разом
Фото: скріншот з виступу подружжя на фестивалі «Мелодія сердець»

Виконавець опублікував фото красуні-дружини у молодості

Народний артист України Віталій Білоножко ніжно привітав свою дружину Світлану Білоножко з днем народження, опублікувавши у Facebook її фото у молодості.

У привітанні співак зізнався дружині у коханні та побажав їй перемоги та здоров'я. «Я полюбив тебе такою, коли не «тхнуло» ще війною і пів століття не жалію, хоча й жіночність твою дику не розумію – ти змучила мене своїм характером, а я просто мирний твій «пахарь». Тож, до Перемоги, тобі, сонце, завзяття боротьби за здоров'я над життям і будь оберегом родини, та без фанатизму! З Днем народження, вічна моя кохана, мій останній берег, вічний оберіг і суперечливий тетсексакорд мого життя!!!» – написав Білоножко.

Окрім того, співак опублікував портрет молодої дружини.

Світлана Білоніжко у молодості
Світлана Білоніжко у молодості
Фото: Facebook Віталія Білоніжко

У 1994 році фірма «НАК» випустила 2 компакт-касети під спільною назвою «Ярмарок», через рік – «Яблуневий туман», на яких зібрані останні на той час записи Віталія Білоножка. З тих пір співак почав давати концерти разом зі своєю дружиною Світланою Білоножко.

У 1999 році виконавець спільно з дружиною став засновником регулярного Міжнародного фестивалю родинної творчості «Мелодія двох сердець», який на свій час був одним із найпопулярніших.

Весільне фото Світлани та Віталія Білоножко
Весільне фото Світлани та Віталія Білоножко
Фото: Facebook Віталія Білоножко

Нагадаємо, 11 червня Віталій Білоножко відсвяткував 70-річчя. 

Нагадаємо, Залужний щемливо привітав свою кохану, Олену Залужну з днем народження та зазначив, що все чого він досяг – заслуга дружини.

Читайте також: Золота колекція Незалежності. Пісні про Україну, які люблять діти

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: