На тлі розмов про розлучення. Потап зізнався Каменских в коханні та отримав дивну відповідь

Каменських вже довгий час не виставляє спільних фото з чоловіком
фото з відкритих джерел

Настя Каменських «відповіла» рекламним постом

Вже кілька місяців в українських ЗМІ «гуляють» чутки, що співачка Настя Каменських і продюсер Олексій Потапенко – не разом. На тлі розмов про розлучення, продюсер Олексій Потапенко розмістив в соцмережі допис про кохання.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Oleksii Potapenko (@realpotap)

«Для мене кохання – це вона! Моя королева, моя душа, моє натхнення і моя підтримка! Я тебе люблю, зі святом кохана», – написав Потап та додав до допису фото Насті Каменських. 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Тим часом Каменських «відповіла» рекламним постом. Співачка розмістила знімок із фотосесії. «Любов – це велика рушійна сила, яка керує людьми та спонукає на неймовірні вчинки. Матір, що любить свою дитину, сини та доньки, що люблять Батьківщину, чоловіки та жінки окрилені почуттям кохання – це люди, що здатні змінити світ силою своїх почуттів. Бо почуття окриляють, дають сил та роблять нас незламними», – написала вона у рекламній публікації українського ювелірного бренду. «Відкрийте серце почуттям», – додала насамкінець виконавиця.

Нещодавно Настя Каменських розмістила в соцмережі знімок, на якому зображена без чоловіка та обручки. Треба сказати, що ні Настя, ні Потап досі не прокоментували розмови про їх ймовірне розлучення. Ба більше, навіть підігрівають чутки про це. Приміром, в кінці листопада, коли Каменських випустила пісню «Мама-зима», в якій заспівала про розлуку з коханим, Потап дивно відреагував на композицію.

На своїй сторінці в Інстаграм він написав: «Мама-зима. Вона мала на нас свої плани». Супроводив він пост фотографією, на якій зображений сам. Раніше Каменських і Потап часто публікували в соцмережах знімки один одного, зараз – ні. Останнє фото Потапа на сторінці Насті Каменських датується початком травня – співачка привітала чоловіка з днем народження.

Настя Каменських та Олексій Потапенко одружились у 2019 році. Спільних дітей у пари немає, але у Потапа є син-підліток від першого шлюбу.

Читайте також: День закоханих-2023. Відомі українці, які знайшли кохання під час війни

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: