Надії немає. Лікарі хочуть відключити зірку Тома Сайзмора від апарату життєзабезпечення

У фільмографії актора, номінованого в 2000 році на «Золотий глобус», понад сто картин
фото з відкритих джерел

Голлівудський актор постраждав від аневризми головного мозку, що виникла внаслідок інсульту

З'явилася нова інформація про стан здоров'я голлівудського актора Тома Сайзмора, який з середини лютого перебуває у комі у критичному стані у лікарні. Актор, окрім інших відомих ролей, зіграв сержанта Майка Хорвата у бестселері «Врятувати рядового Райана».

61-річний Том Сайзмор постраждав від аневризми головного мозку, що виникла внаслідок інсульту. Повідомляється, що його було виявлено у своєму будинку 18 лютого і доставлено до лікарні.

У заяві його представника Чарльза Лаго йдеться таке: «Сьогодні лікарі повідомили його сім'ї, що надії більше немає, і рекомендували ухвалити рішення про припинення життя. Сім'я зараз вирішує питання, пов'язані із закінченням життя, та подальшу заяву буде опубліковано у середу». Чарльз Лаго попросив забезпечити сім'ї усамітнення у цей важкий час і подякував усім від їхнього імені за послання підтримки та молитви.

У фільмографії актора, номінованого в 2000 році на «Золотий глобус», понад сто картин, серед яких «Перл-Харбор», «Ворог держави», а також культовий серіал Девіда Лінча «Твін Пікс». Остання робота актора – містичний хорор «Impuratus», який вийде в обмежений прокат у США 3 березня 2023 року.

Читайте також: Шон Пен розповів про зустріч з Путіним на дачі Міхалкова: Огидне відчуття

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: