БГ написав, а потім видалив скандальний пост про Росію: На днях може оголосити війну світу

Борис Гребенщиков заявив, що війна проти України, яку розв'язала РФ – це фашизм
фото з відкритих джерел

БГ заявив, що завтра-післязавтра можуть повністю закрити виїзд із Росії

Російський музикант Борис Гребенщиков заявив, що завтра-післязавтра можуть повністю закрити виїзд із Росії. Про це він написав у своєму телеграм-каналі.

«Є побоювання, що завтра-післязавтра влада може оголосити війну з усім світом і повністю перекрити виїзд з Росії», – було сказано в записі. Щоправда, через деякий час Гребінників видалив цей пост.

Раніше лідер групи «Акваріум», російський артист Борис Гребенщиков в інтерв'ю ізраїльському «9 каналу» заявив, що війна проти України, яку розв'язала РФ – це фашизм.

«Це фашизм – знищення однієї нації іншою за ознакою культурної та національної приналежності. Це як не фашизм? Фашизм. Якщо ти мешкаєш на цій території – ми тебе знищимо, – заявив артист. – Ніхто не має права забирати право на існування. Це проти всіх людських законів».

На запитання журналіста: «Росії справді могла загрожувати якась небезпека, наприклад, від НАТО?» виконавець відповів: «Ми всі знаємо, що це нісенітниця. Від якого НАТО, Господи? Якби НАТО це було потрібно, все почалося б значно раніше. Я ж говорю: божевільні люди. Вони психічно хворі. Але вони мають владу – і тому можуть знищити, задавити танками, посадити до в'язниць, розстріляти будь-яку людину, яку зустрінуть на вулиці. Будь-кого».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: