Ірина Білик поділилася свіжими фотографіями з Америки

Білик активно виступає на благодійних концертах
фото з відкритих джерел

Ірина Білик завжди в епіцентрі цікавих подій

Українська співачка Ірина Білик поділилася новими світлинами з Америки. Зірка розповіла історію про те, з ким познайомилася в США.

Ірина Білик виклала в Instagram симпатичне чорно-біле фото з Нью-Йорка. Співачка зображена на прогулянці в мегаполісі, за її спиною видно хмарочоси, якими славиться Нью-Йорк. Цього разу артистка обрала лаконічний чорний колір, який завжди в моді.

Ірина Білик поділилася свіжими фотографіями з Америки фото 1
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ірина Білик (@bilyk_iryna)

Пані Ірина поділилася приємними спогадами: «Майже місяць пройшов відтоді, як я повернулась з Америки і найкраще, що бачила у цій чудовій країні – це наші українці! Вони мене дуже підтримували! Також я познайомилась з дуже талановитими українськими фотографами, наприклад у Нью-Йорку @nastia.kalibri.nyc зробила життєві фото просто на вулицях міста, така я собі подобаюсь найбільше – справжня, романтична і вільна! До речі для українців з промокодом «Білик»  на фотосесію у її студії зараз діє величезна знижка Частину грошей від фотосесій Настя перераховує до благодійного фонду».

Додамо, що співачка Ірина Білик перебувала із благодійними концертами у США. На одному зі своїх концертів вона підтримала маму Наташі Корольової, яка зберігає проукраїнську позицію.

Читайте також: Ірина Білик винесла остаточний вирок Повалій, Ліхуті та Ані Лорак

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: