Місіс світу-2023: хто став переможцем та яке місце в України (фото)

Переможниця Місіс світу 2023
фото: instagram /_juliacarolin_

До трійки фіналісток увійшли представниці Колумбії, Канади та Німеччини

У Лас-Вегасі завершився фінал міжнародного конкурсу краси Місіс світу. Корона переможниці дісталася представниці Німеччини Джулії Каролін. Про це стало відомо з офіційної сторінки заходу в Instagram.

Україну на ньому представляла бізнесвумен, багатодітна мама та дружина нацгвардійця Олена Єлізарова. Однак вона, на жаль, не потрапила у топ-17.

Що відомо про переможницю Місіс світу 2023?

Джулія Каролін працює психологом і спеціалізується на зоотерапії – методі лікування пацієнтів за допомогою домашніх тварин. Незадовго до фінального виходу вона розповідала, що безмежно вдячна за знайомство з іншими учасницями.

«Ми поділяємо не тільки сцену, а й велику мету в душі. Я безмежно вдячна своїй родині, друзям і прихильникам під час цієї подорожі до «Місіс світу». Без усіх вас я б не змогла здійснити свою мрію», – писала володарка титулу у своїх соцмережах.

Місіс світу 2023 Джулія Каролін
Місіс світу 2023 Джулія Каролін
фото: instagram /_juliacarolin_

Як вже зазначалося, Україну на конкурсі представляла 37-річна Олена Єлізарова. Вона є засновницею ювелірного бренду, а також дизайнеркою інтерʼєрів.

Олена гідно представила Україну на міжнародному майданчику, але до фіналу не потрапила.

«В першу чергу, я хочу подякувати усім нашим військовим чоловікам і жінкам, що боронять життя українців вже майже два роки!.. Я жінка, я мати, і я хочу миру моїм дітям, моєму народу та всьому світу!», – написала у себе у блозі Єлізарова напередодні фіналу Місіс Світу.

Олена Єлізарова - представниця від України
Олена Єлізарова - представниця від України
фото: instagram / y.yelizarova

Загалом за корону переможниці боролися 38 жінок з усього світу. Щоб отримати престижний титул, вони показували себе у конкурсах дефіле, демонстрували талант і витонченість.

Росіянка буде в журі конкурсу фотожурналістики: реакція українських фотографів

Члени журі «Євробачення-2024»: стали відомі результати голосування у «Дії»

Читайте також: Із ринку – у шоубіз: нові зірки старого року

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: