Справжні велетні. Ексдружина Кличка вразила фото з їхніми дітьми

фото: Наталія Єгорова/Instagram

Двоє синів та донька Кличка зростом пішли у нього

Наталія Єгорова, колишня дружина міського голови Києва Віталія Кличка, вперше за довгий час виклала у себе в Instagram сімейні фото із синами.

Жінка показала на світлинах, як відсвяткувала Різдво у колі найближчих людей – колишня дружина мера Києва зустріла його зі своїми нащадками вдома, в Гамбурзі. За великим столом зібралися її 21-річна донька Єлизавета-Вікторія, яка живе у США, 23-річний Єгор-Даніель з Великої Британії та 18-річний Максим.

Справжні велетні. Ексдружина Кличка вразила фото з їхніми дітьми фото 1
Справжні велетні. Ексдружина Кличка вразила фото з їхніми дітьми фото 2
Справжні велетні. Ексдружина Кличка вразила фото з їхніми дітьми фото 3

На честь свята Наталія та її діти одягнулися у веселе тематичне вбрання. «Мій найкращий та найцінніший подарунок в житті», – підписала фото Наталія.

Судячи з фото, всі діти пішли зростом у свого батька – навіть наймолодший Максим у свої 18 років набагато вищий за свою матір. Старшому сину Наталія, стоячи на носках, дістає лише до грудей.

Варто додати, що Віталій та Наталія Кличко одружилися 26 квітня 1997 року. У них народилося троє дітей: у 2000 році – син Єгор-Деніел, у 2002 – дочка Єлизавета-Вікторія, а у 2005 – син Максим. У серпні минулого року столичний мер повідомив, що вони з дружиною розлучаються після 25 років шлюбу.

Нагадаємо, ексдружина мера Києва Віталія Кличка Наталія, яка проживає в Німеччині, прокоментувала розлучення з чоловіком. Вона зазначила, що відносини з колишнім чоловіком, як і раніше, дружні і повні поваги один до одного.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: