Скандальна блогерка-мільйонник Стужук відмовилася від батьківщини

Блогерка виїхала з трьома дітьми у Литву
фото з відкритих джерел

Нещодавно українці вимагали позбавити громадянства блогерку за виправдання ракетної атаки РФ

Скандальна українська блогерка Софія Стужук, яка з початком повномасштабної агресії Росії проти України виїхала з трьома дітьми у Литву, заявила, що не повертатиметься в Україну. Про це вона написала на своїй сторінці в соцмережі.

На запитання підписників, чи хотіла б повернутися в Україну, Софія Стужук відповіла: «Прошу з цього часу бачити мене людиною, яка звідти поїхала і будує своє життя заново».

Нагадаємо, що це не перша скандальна заява блогерки. «Главком» писав, що українці вимагають позбавити громадянства блогерку Стужук за виправдання ракетної атаки РФ. Блогерка-мільйонник Софія Стужук, що досі не коментувала та не засуджувала агресію Росії проти України від початку вторгнення, написала дивний пост про ракетні обстріли України, та отримала гнівну реакцію українців.

Стужук опублікувала посилання на якого невідомого блогера, який «пояснює», чому Росія почала масовано обстрілювати наше територію ракетами. Мовляв, вся справа в тому, що українці раділи попаданню по Кримському мосту в окупованому Криму. «Повторюю ще раз-куди увага, туди енергія. Що хотіли, те й отримуєте», – процитувала Стужук «провидця».

Також «Главком» писав, Софія Стужук потрапила в скандальну ситуацію, назвавши себе «русской». Блогерка, перебуваючи в Об'єднаних Арабських Еміратах з подругою та дітьми, розмістила в «сторіз» несподіваний текст. «Обережно, росіяни в Дубаї», – написала вона російською мовою, демонструючи свій шопінг з подругою у торговому центрі найбільшого міста ОАЕ. Згодом скандальна «сторіз» зникла зі сторінки Стужук, проте журналістам вдалося зберегти її.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: