Ектор Хіменес-Браво непристойним жестом передав палкий «привіт» росіянам

Телеведучий – українцям: Готуйтеся, не панікуйте, нам це точно під силу
фото з відкритих джерел

Телеведучий заявив, що краще одна холодна зима, ніж все життя в Росії

Телеведучий Ектор Хіменес-Браво на своїй сторінці в Інстаграм написав пост про те, що зима не горами і треба не скиглити та панікувати, а ретельно до неї готуватися.

«Краще одна холодна зима, ніж все життя в Росії, – написав у соцмережі телеведучий та підкріпив фразу красномовним непристойним жестом в сторону окупантів.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)

Далі телеведучий звернувся до українців: «Давайте відкрито дивитися в очі своїм страхам – зима буде важка. Але це лише одне з випробувань цієї війни, і навіть не головне з них. Нам точно і без світла буде тепліше, ніж хлопцям в спальнику в окопі. Тож не метушіться зайвий раз – закупайте свічки, газові балони, ліхтарики на сонячних батареях, термобілизну, генератори, павербенки та все інше. Готуйтеся, не панікуйте, нам це точно під силу. Все буде Україна».

Раніше «Главком» писав, що Ектор Хіменес-Браво присоромив українців, які виїхали із країни і жаліються: «У Європі не так, як в Україні. Там свої правила, які всі повинні дотримуватись. Не можна бути зневажливими, скиглити, що вам щось не так, коли вас дали притулок. Ви маєте бути сильними та гідно представляти Україну. Дякувати за допомогу та допомагати самі. Виходьте на мітинги, волонтер, організуйте благодійні заходи – увага світової спільноти на війну лежить на ваших плечах. Кожен із вас зараз – посол України. Від вас залежить, яке буде до нас ставлення в майбутньому.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: