Пугачова закриває свій останній бізнес у Росії

Алла Пугачова вирішила остаточно попрощатися з РФ
фото з відкритих джерел

Алла Пугачова у жовтні підтвердила, що переїхала до Ізраїлю

Російська співачка Алла Пугачова остаточно розриває всі зв'язки з Росією та закриває свій останній бізнес у країні. Про це повідомляють росЗМІ.

Співачка зупиняє діяльність своєї останньої компанії в РФ – АБП, яка веде діяльність у сфері радіомовлення, в галузі звукозапису і видання музичних творів. За даними спеціальної системи СПАРК, заяву про ліквідацію фірми було подано в кінці листопада.

Пугачовій належало 100% компанії. Генеральним директором була Олена Чупракова, яка працює концертним директором виконавиці. Таким чином, Алла Пугачова вирішила попрощатися з РФ.

Алла Пугачова у жовтні підтвердила, що переїхала до Ізраїлю. В пресі писали, що співачка має ізраїльське громадянство. Вона та її чоловік Максим Галкін поїхали з Росії ще у березні, невдовзі після війни, яку Росія розв’язала в Україні.

Пара жила з дітьми спочатку в Ізраїлі, потім у Латвії. Проте співачка відкидала чутки про еміграцію та обіцяла повернутися до Росії, що й зробила на початку осені. Але у Москві пробула недовго: за припущеннями преси, зірка приїжджала, щоб виставити на продаж особняк у Підмосков'ї та забрати документи дітей зі школи. Також «Главком» писав про долю розкішного замку Пугачової та Галкіна у селі Грязь.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: