Пугачова, Віторган, Слепаков та інші зірки, які виїхали з Росії, зустрілися в Ізраїлі

Михайло Шац підписав світлину: «По-перше, це красиво. По-друге, несподівано, по-третє, приємно»
фото з відкритих джерел

Михайло Шац на своїй сторінці в Інстаграм опублікував знімок з колегами, які залишили Росію через війну

Російський телеведучий Михайло Шац на своїй сторінці в Інстаграм опублікував знімок з колегами, які залишили Росію через війну, яку РФ розв’язала в Україні. На фото зображені Алла Пугачова, шоумен Семен Слєпаков, актор Максим Віторган, репер Noize MC та учасники гурту Little Big Ілля Прусікін та Софія Таюрська.

Михайло Шац підписав світлину: «По-перше, це красиво. По-друге, несподівано, по-третє, приємно».

Всі зображені на фото артисти залишили країну через політичну позицію. Семен Слєпаков раніше переїхав до Ізраїлю і перевіз туди свою родину. Алла Пугачова також поїхала з дітьми після того, як привселюдно засудила війну в Україні. Ілля Прусікін та Софія Таюрська виїхали з Росії після того, як представили кліп Generation Cancellation, у якому також висловилися проти кремлівської політики. Зараз пара живе у Каліфорнії. Noize MC дає концерти за кордоном, на яких виступає проти війни в Україні. Як і Little Big, він потрапив до списку «небажаних артистів», яким скасовують концерти у Росії. Максим Віторган також в одному з інтерв'ю заявив, що не знає, «як пояснити дітям те, що зараз відбувається».

Михайло Шац також залишив країну, а його дружина – телеведуча Тетяна Лазарєва – 24 лютого зустріла в Києві, де брала участь у зйомках. Тетяна кілька місяців залишалася в Україні, а потім таки виїхала до Іспанії, де живе з дітьми вже не один рік. Лазарєва активно виступає проти війни в Україні.  

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: